Kamers

Welkom!

Sinds de zomer van 2021 beschikken wij over een luxe Bed&Breakfast.

Wij hebben 2 ruime tweepersoonskamers welke zijn voorzien van een inloop douche en een apart toilet.  Beide kamers bevinden zich op de eerste etage van onze B&B, van waaruit u een bijzonder mooi uitzicht heeft over het kenmerkende Gelderse coulissenlandschap. U zult op de kamers ook kennis maken met onze verzorgingsproducten van Meraki, die uw verblijf alleen maar aangenamer zullen maken. Ook heeft elke kamer de beschikking over een minibar (deze kunt u naar wens  door ons laten vullen bij uw boeking) en een Nespresso apparaat waar u heerlijke koffie en thee uit kunt drinken.

De kamers zijn op de eerste etage, waardoor wij helaas voor mindervaliden slecht tot niet toegankelijk zijn. 
In onze B&B zijn huisdieren niet toegestaan. 

 

 

 

Wij serveren u in de ochtend een heerlijk ontbijt in onze ontbijtruimte. Uiteraard kunt u met mooi weer ook heerlijk buiten op ons terras uw ontbijt nuttigen. Ook kunt u nog tijdens de openingstijden van het theehuis genieten van een kop koffie met lekkernij, een heerlijke high tea of lunch. 

U kunt ontbijten tussen 09:00 en 10:30 uur. Bij aankomst zullen wij u vragen hoe laat u zou willen ontbijten. 


In- en uitchecken

U kunt inchecken op de dag van aankomst vanaf 14:00 uur. Graag horen we van u wanneer u denkt aan te komen. 
U kunt uitchecken van 09:00 tot 11:00 uur. 

Barrelsauna en jacuzzi

In de wellness tuin bevinden zich een Jacuzzi en een Barrelsauna waar de gasten vrij gebruik van kunnen maken. U kunt heerlijk wegdromen bij de kachel in deze barrelsauna. Hier kunt u even helemaal tot rust komen.  Een bezoek aan de sauna stimuleert de aanmaak van serotonine, het gelukshormoon wat er voor zorgt dat u zich ontspannen en blij voelt. Weg met die stress en volop genieten dus!

U kunt ook van onze jacuzzi gebruik maken. In de jacuzzi zijn vier zit/ligplaatsen aanwezig, waar u in een aangename temperatuur van het water heerlijk kunt ontspannen. Met de sfeervolle stallampen aan en de zelf in te stellen gekleurde verlichting van de jacuzzi zelf, kunt u hier heerlijk genieten. 

Het is verplicht te douchen voor gebruik van de wellness faciliteiten.
Gelieve zowel in de sauna als in de jacuzzi geen eten te consumeren. 

 

Met onderstaande 360 graden foto kunt u een virtuele tour krijgen in een van onze B&B kamers. 

 

Nu boeken