Arrangementen

Naast dat u heerlijk kunt genieten op uw kamer, in de sauna of jacuzzi of op ons terras, is het natuurlijk ook heerlijk om de omgeving te verkennen. Dit kan lopend, op de fiets of met de auto.

Op deze pagina staat opgenomen welke arrangementen we u kunnen aanbieden. Op de boekingspagina vindt u de opties terug onder het kopje ‘arrangementen’ met de kosten hiervoor.

 

Fietsarrangement

U kunt via Gebakhuus gebruik maken van de mogelijkheid elektrische fietsen te huren, om hiermee de prachtige omgeving te kunnen verkennen. We hebben een kaart voor u beschikbaar met de mooiste routes in de buurt.
De fietsen worden door het fietsenverhuur bedrijf gebracht en gehaald, hier heeft u geen omkijken naar. De kosten voor een E bike zijn 30 euro per persoon, hiervoor heeft u een gehele dag de fiets ter beschikking.

Alba E bike

 

Prosecco arrangement

Heeft u iets te vieren? Of gewoon gezellig bij aankomst of bij gebruikmaking van de jacuzzi een glas bubbels drinken? Als u dit arrangement boekt, dan zorgen wij dat de prosecco koud staat en geserveerd kan worden op het moment dat u de bubbels wilt nuttigen.

 

Ontspanningsmassage arrangement

Maak uw verblijf bij ons nog completer en boek een ontspanningsmassage. Wij maken gebruik van een masseur aan huis die op basis van beschikbaarheid te boeken is. Wilt u gebruik maken van dit arrangement, dan kunt u contact opnemen en kan er op basis van beschikbaarheid een afspraak worden gemaakt met de masseur.

De massage zal 50 min. duren. Voor 1 persoon bedragen de kosten 55 euro en voor voor 2 personen 100 euro.

 

Hapjes plank

Na aankomst op uw kamer, maar ook op ieder ander gewenst moment kunnen we u voorzien van een eigengemaakte hapjesplank. Hier vindt u onder andere diverse soorten vleeswaren, blokjes kaas, stukjes quiche, nootjes en olijven.

 

High tea

Tijdens u verblijf kunt u ook gebruik maken van onze huisgemaakte high tea.

 

Lunchpakket

Als u een dag gaat fietsen, wandelen of weer richting huis gaat, dan kunnen we voor u een lunchpakket maken. Hier heeft u dan zelf verder geen drukte mee. Het lunchpakket bestaat uit twee belegde bolletjes, een biologisch sapje, krentenbol en een stuk fruit.

 

Geen ontbijt

Het is mogelijk om van onze B&B gebruik te maken zonder het ontbijt, als u erg vroeg op pad wilt of juiste helemaal geen ontbijter bent. U kunt deze optie dan aanvinken op de boekingspagina.

 

Minibar

Op uw kamer staat een koelkastje in de inbouwkast.  Het is mogelijk om deze te voorzien van inhoud, waardoor u na uw aankomst een koud drankje kunt nuttigen, of op een ander moment. De flesjes frisdrank hebben een inhoud van 25 cl, de biologische vruchtensappen een inhoud van 20 cl, de bierflesjes hebben een inhoud van 33 cl en de flessen wijn een inhoud van 75 cl. U kunt op de boekingspagina aangeven van welke dranken of chips/nootjes u gebruik zou willen maken. Deze producten kunnen dan ook direct worden afgerekend.

Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens uw verblijf de koelkast aangevuld te krijgen.