Contact

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen:

   

  Openingstijden

  Vanaf 1 april tot 1 oktober zijn we geopend voor gasten die koffie/thee met gebak of een lunch komen genieten bij Gebakhuus. Vanaf 1 oktober tot 1 april zijn wij gesloten voor ‘aanloop’.

  Gedurende de periode van 1 oktober tot 1 april is het wel mogelijk om, op reservering, gebruik te maken van een high tea. Hiervoor hanteren we geen minimum aantal personen. Het reserveren kunt u gemakkelijk doen via onze reserveringstool (onder het kopje ‘High Tea’).

  Van maandag tot en met vrijdag is onze locatie beschikbaar voor bruiloften, recepties, vergaderingen,  workshops en teambuildings. De locatie staat dan geheel tot uw beschikking. Onze locatie is geschikt voor groepen tot +/- 45 personen (zitten), maar met een combinatie van tafels met stoelen en statafels kunnen we binnen in het theehuis rond de 60 personen kwijt. Daarnaast kunnen we onze capaciteit verder uitbreiden met behulp van een (doorzichtige) tent.

  Wilt u doordeweeks komen een High Tea nuttigen, dan kunt u met een groep vanaf 10 personen  op reservering bij ons terecht.

  Telefonisch: 0620522765 (gelieve na 18.00 uur te bellen)