Contact

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen:

   

  Openingstijden

  Vanaf januari 2023 is Gebakhuus alleen nog op reservering te bezoeken.

  Voor high teas gedurende het weekend hanteren we geen minimum aantal personen. Het reserveren kunt u gemakkelijk doen via onze reserveringstool (onder het kopje ‘High Tea’).

  U kunt ook bij ons terecht voor het vieren van een verjaardagsfeest(je) in het weekend, of doordeweeks. U kunt het beste hiervoor telefonisch contact opnemen of via de mail, dan kunnen we samen met u uw wensen doornemen en onze mogelijkheden.

  Van maandag tot en met vrijdag is onze locatie beschikbaar voor bruiloften, recepties, vergaderingen,  workshops en teambuildings. De locatie staat dan geheel tot uw beschikking. Onze locatie is geschikt voor groepen tot +/- 45 personen (zitten), maar met een combinatie van tafels met stoelen en statafels kunnen we binnen in het theehuis rond de 60 personen kwijt. Daarnaast kunnen we onze capaciteit verder uitbreiden met behulp van een (doorzichtige) tent en kunnen we tot wel 120 personen bedienen.

  Wilt u doordeweeks komen een High Tea nuttigen, dan kunt u met een groep vanaf 10 personen  op reservering bij ons terecht.

  Telefonisch: 0620522765 (gelieve na 18.00 uur te bellen)