Evenementen

Koffiekeet

Sinds begin mei 2017 hebben we onze koffiekeet! Deze hebben we voor het eerst mogen inzetten op het bevrijdingsfestival in Enschede.  Deze keet is ook beschikbaar voor uw (bedrijfs)feestje of festival. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Gebakhuus Koffiestand

Onze eigen ontworpen stand van  2 of 4 meter lang met achterbar kunnen wij op elke locatie opbouwen. Wij gebruiken de stand om onze producten te kunnen verkopen op verschillende locaties. Organiseert u een evenement en wilt u deze unieke koffiestand op uw evenement neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij hebben er bewust voor gekozen deze stand te voorzien van verwijderbare bedrijfskenmerken. Hierdoor is het ook voor u mogelijk om gebruik te maken van deze stand met eventueel uw eigen banners in de frames boven en achter de bar. De stand wordt voor u opgebouwd en weer afgebroken. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Gebakhuus Bakfiets

Wij beschikken over een opgeknapte ouderwetse bakfiets van waaruit we onder andere oud-Hollands snoep verkopen. Dit doen we op verschillende evenementen, maar het is ook mogelijk dat we met onze karakteristieke bakfiets op locatie u en uw gasten voorzien van een buffet met hapjes of een buffet met verschillende zoete versnaperingen. Op deze manier is onze bakfiets een sfeervolle toevoeging naast bijvoorbeeld onze Koffiekeet, van waaruit we een heerlijke kop koffie, cappuccino, espresso of een heerlijk kopje thee kunnen bieden.
Bijna alles is mogelijk, neem snel contact met ons op.