High Tea

De High Tea bij Gebakhuus bestaat uit zowel hartige als zoete hapjes. Tijdens de twee uur durende High Tea zoekt u een theesoort uit van onze theekaart, daar maken we dan een pot thee van klaar.  Als de theepot leeg is, kunt u opnieuw een keuze maken van de theekaart.

We kunnen ook een compleet gluten vrije of een vegetarische high tea aanbieden. Ook met andere wensen kunnen we rekening houden.

Als u een of meerdere soorten thee erg lekker vindt, kunt u deze ook bij ons kopen. Ook kunnen wij een mooi pakket samenstellen om cadeau te geven.

U kunt normaal gesproken bij ons op vrijdag, zaterdag en zondag terecht voor een High Tea.  U dient de High Tea minimaal een dag van te voren te reserveren.

Wilt u doordeweeks bij ons gebruik maken van een High Tea, dan is dit ook in overleg mogelijk en vanaf 10 personen.
Neemt u hiervoor contact met ons op.

U kunt via onderstaande kalender een reservering  voor een high tea aan ons doorgeven. Voor een reservering van een high tea op een doordeweekse dag, kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen of ons via de mail benaderen.

Na het invullen van de vereiste velden, klikt u op de button ‘Reserveer nu’. Als de aanvraag juist verwerkt is, dan komt er boven de kalender de volgende melding in groene kleur: ‘Uw aanvraag is succesvol verzonden.’ Mocht u deze melding niet zien, dan is uw aanvraag ook niet verzonden. Eventueel kunt u dan een mail aan Gebakhuus sturen, of ons bellen.

Wij sturen u een bevestiging wanneer de reservering in onze agenda geplaatst is.

De kosten voor een High Tea zijn € 27,50 per persoon.

 

 

Bekijk hier onze theekaart