High Tea

De High Tea bij Gebakhuus bestaat uit zowel hartige als zoete hapjes. Tijdens de twee uur durende High Tea zoekt u een theesoort uit van onze theekaart, daar maken we dan een pot thee van klaar.  Als de theepot leeg is, kunt u opnieuw een keuze maken van de theekaart.

We kunnen ook een compleet gluten vrije of een vegetarische high tea aanbieden. Ook met andere wensen kunnen we rekening houden.

Als u een of meerdere soorten thee erg lekker vindt, kunt u deze ook bij ons kopen. Ook kunnen wij een mooi pakket samenstellen om cadeau te geven.

U kunt normaal gesproken bij ons op vrijdag, zaterdag en zondag terecht voor een High Tea.  U dient de High Tea minimaal een dag van te voren te reserveren.

Wilt u doordeweeks bij ons gebruik maken van een High Tea, dan is dit ook in overleg mogelijk en vanaf 10 personen.
Neemt u hiervoor contact met ons op.

U kunt via onderstaande kalender een reservering  voor een high tea aan ons doorgeven. Voor een reservering van een high tea op een doordeweekse dag, kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen of ons via de mail benaderen.

Na het invullen van de vereiste velden, klikt u op de button ‘Reserveer nu’. Als de aanvraag juist verwerkt is, dan komt er boven de kalender de volgende melding in groene kleur: ‘Uw aanvraag is succesvol verzonden.’ Mocht u deze melding niet zien, dan is uw aanvraag ook niet verzonden. Eventueel kunt u dan een mail aan Gebakhuus sturen, of ons bellen.

Wij sturen u een bevestiging wanneer de reservering in onze agenda geplaatst is.

De kosten voor een High Tea zijn  € 25,00 per persoon. Vanaf 1 april wordt de high tea in prijs verhoogd, naar € 27,50 per persoon.

Gedurende de wintermaanden bieden we ook een Winter High Tea aan, deze bestaat net als de normale high tea uit 5 hartige en 5 zoete hapjes. De winterse high tea heeft wat luxere hapjes, met wat meer specerijen en is versierd met wat winterse chocolaatjes. Daarnaast zit er een winterse alcoholvrije cocktail bij de high tea. De prijs van de winter high tea is 27,50 en is tot en met 31 maart te reserveren.

Gelieve bij de reservering in het veld ‘Opmerking’ aan te geven als je van de Winter High Tea gebruik wilt maken.

 

Bekijk hier onze theekaart